Biztonsági munkatárs

Job description

Minden nagy dolog először kicsiben kezdődik. Ami egyszer egy kis garázs projektként indult ma már az egyik legértékesebb magyar cégként szerepel a Forbes 2019-es listáján.

Mi mindig a legjobbat és a legtehetségesebbet keressük, hogy bővítsük a #Doclersquad-ot, mire vársz még? Csatlakozz hozzánk még ma!


Feladatok:

-Be- és kiléptetések lebonyolítása (munkavállaló, illetve vendégkártyák kezelése, kiosztása, visszavétele). A proximity-kártyás beléptető-rendszer műszaki felügyelete, üzemeltetése. Figyelemmel kíséri a belépési jogosultságokat.
-Kezeli, tárolja a munkáltató, illetve a vele szerződéses kapcsolatban álló cégek valamennyi kulcsát, és dokumentálja azok mozgását.
-A Munkavállaló testi épségének óvása oly módon, hogy észleli, feltárja és megszünteti a biztonságos munkavégzést akadályozó körülményeket, hibákat, rendellenességeket.

-Felügyeli, működteti a videó-megfigyelőrendszert. Hiba esetén gondoskodik annak elhárításáról. Elvégzi a meghatározott beállítási-, programozási feladatokat. A rendszer használatával figyelemmel kíséri, szükség esetén dokumentálja és felügyeli a belépési jogosultságoknak megfelelő személyi forgalmat.
-Felügyeli, működteti az épület tűzvédelmi berendezését. Hiba esetén gondoskodik annak elhárításáról, dokumentálásáról. Riasztás esetén a tűzvédelmi előírásoknak megfelelően jár el.

-Telefonon fogadja a hívásokat, és a meghatározott esetekben továbbkapcsolja a hívót.

-Személyek szállítása, védelme.
-Korábbi események adatainak visszaellenőrzése, arról beszámoló készítése.
-Árubeszerzés.
-Cégcsoporthoz tartozó gépjárművek használata, felügyelete, tisztítása, üzemképes állapotban tartása, szervizeltetés megszervezése.

-Munkáját a mindenkori szolgálati utasítás szerint köteles ellátni.

-12 órás munkarend

Requirements

Munkakör ellátásához szükséges szakmai követelmények:


-Középfokú végzettség
-Érvényes személy- és vagyonőri igazolvány

-B kategóriás jogosítvány és vezetési rutin


 
Elvárások:

-Minimum 3 év szakmai tapasztalat (nem rendvédelmi szervnél)
-Alapfokú Angol nyelvismeret
-Microsoft Outlook, Word, Excel rutinos használata